Home » Misc

Hvordan bliver man webshop ejer?

7 March 2011 64,038 views 10 Comments

Rigtige mange er begyndt at drive deres egen lille webshop på nettet. Det er fordi det er super nemt og ikke kræver særligt meget for at komme hurtigt i gang.

Selvom det lyder meget nemt, er der flere ting du skal overveje før du oprettet en webshop:

 • Hvad vil du sælge?
 • Er der god avance på det du vil sælge?
 • Skal du have et lager?
 • Skal du benytte “dropshipping”?

Det er vigtigt, at du sælger noget, som du selv kan stå inde for. Ellers vil du opleve at din egen interesse hurtig daler.

Dernæst skal der selvfølgelig være en god indtjening på de produkter, som du vil sælge. Det nytter ikke noget, at du kan tjener 2 kr. pr. salg, du skal også have penge til at købe nye varer.

Der er flere muligheder når det drejer sig om forsendelse. Enten har du selv et lager, det koster noget mere i opstart og du skal selv sende alle bestillinger til kunden.

En anden måde er at benytte dig af Drop-shipping. Hvilket betyder, at du sælger en anden forretnings varer og de sender herefter varen til kunde, og tager sig af eventuelle reklamationer.

Det er meget nemt, men husk at du kommer til at betale min. 10% af din indtjening til den butik, du Dropshipper for.

10 kommentarer »

 • Preben said:

  Så nemt er det altså heller ikke at drive en webshop på nettet. Det kan godt gøres meget nemt, men dertil kommer så en masse marketing, som du generelt skal lave mere af når du har en webshop. Du skal håndtere emails, og hvis du ikke har et CVR nummer, så må du ikke omsætte for over 50.000 om året. Der er en masse regler, som du ikke har postet i tråden 🙂

  Men fin lille artikel alligevel 🙂

 • Sune said:

  Rigtig god guide til dem, der ønsker at starte en web shop. Det vigtigste er markedsføringen. Har man styr på det, så kan næsten alle starte en shop. 🙂

 • Peter said:

  Hvis du overvejer at blive ejer af en webshop vil jeg anbefale man bruger amino.dk til at finde informationer og stille spørgsmål. Der er rigtig mange der er gode til at hjælpe. Huske dog at mange af dem der hjælper i bund og grund gerne vil sælge noget.

  /Peter

 • Mai said:

  Som webshopejer synes jeg, desværre din guide her er noget mangelfuld – der er flere overvejelser, der er værd at gøre sig:
  – Hvilket system skal der ligge bag din hjemmeside^
  – Hvordan skal kunden betale (bankoverførsel, paypal, kort)
  – Hvordan vi du håndterer dine kunder (mail, telefon, sociale medider)
  Ect.

 • Nadia s said:

  Det er meget hårdt arbejde, jeg er lige nu på min første ferie i 3 år, der har simpelthen ikke været tid før nu.
  Selv her på ferien sidder jeg og arbejder 5-6 timer om dagen, bare for lige at holde styr på kundeservice, mens vennerne sender varer..

 • Advokat said:

  Jeg må give Mai ret – det er en ret kort gennemgang. Men altså, der er jo stadig bare grundideen, og derfor et godt sted at starte.

 • Thomas said:

  Fin guide. Selvom det nok er lidt mere kompliceret som så. I hvert fald hvis man vil være blandt branchens bedste 😉

 • Henriette said:

  Syntes det er en okay god og kort beskrivelse, men syntes at det kunne være fedt hvis du udvidet med nogle referencer til de e-books og andre bøger som er gode at læse om emnet!

 • Tom said:

  Kort og præcis men ang. dropshipping så er det en forretningsmodel hvor man virkelig skal være sikker på hvad man gør da man ellers hurtigt kan skuffe en masse kunder og selv ende med tabte penge!

 • Helle said:

  Jeg har selv overvejet at lave en webshop, men har tænkt meget over det med forsendelse. Virker det der dropshipping godt?

Skriv en kommentar:

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.