Home » Hobby

Hvordan bliver man DJ?

14 December 2008 49,031 views 5 Comments

Lær, hvordan man bliver DJ – en komplet introduktion til DJ med uafhængig rådgivning til at hjælpe dig i gang med en karriere som DJ, og at tilskynde DJing som en hobby.

Startperiode:
som omfatter en introduktion til DJing og beskriver, hvad du bliver nødt til at være en DJ.

Mobile DJ:
der dækker særlige begivenheder, fester, og “traditionel” pub DJ.

Club / Bar DJ:
at fokusere på forskelle i forhold til mobile dj’s og yderligere krav.

Udstyrafsnittet:
at give et overblik over udstyr til rådighed, og det er fordele og ulemper.

Sådan blandes punkt:
fokuserer på at blande teknikker du kan bruge til at “blanding” to sange sammen og indeholder også andre nyttige tips til at forbedre din DJing ydeevne.

Fora og rådgivning:
Diskuter alle DJ-relaterede emner og dele råd om DJing. Alle niveauer af dj’s er velkomne, fra begyndere til erfarne klub dj’s.

Links sektion: Vi planlægger udarbejde den mest omfattende liste af nyttige DJ hjemmesider, og vil blive tilføjet nye links på regelmæssig basis.

5 kommentarer »

 • rené said:

  hvordan f””’ lærer jeg at blive DJ. jeg har musik smagen og talentet men der er bare nada oplysninger nogen somhelst steder om hvordan jeg kommer igang.. min fingre brænder for at komme igang..!!

 • Ali said:

  Jeg er helt enig med rené! mine fingrer vil igang!.. jeg tør ikke ligge penge ud til et udstyr, hvis jeg lige pludselig mister lysten :S

 • Monique said:

  Ja, kom med noget hjælp!

 • DJ Merci said:

  Hej jeg er Prof. DJ på 25 Jeg spiller til festivaller. Jeg kender det at man bare vil igang jeg har selv en PM-222 Hvis i vil igang så først bestem hvilken genere du vil spille jeg spiller Trance! Bag efter kan du prøve at lave nongle små lydfiler og bruge ableton eller FLStudio 10 Så prøv at ændre lidt på filerne og sætter dem sammen så bliver det til en musik fil. Håber det kan hjælpe dig 🙂

 • Cristian said:

  der er mange der går med tanken om at blive dj og det er også rigtigt spænende natte liv hvis man kan lide musik og kan afvise fulde mennesker, så kan man blive dj at blive dj er ikke nogen uddannelse, man kommer i kontakt med en som selv er dj og lære nogen tricks, og prøver selv derfra på hans eller sit eget udstyr. du bliver bedre og bedre til din hobby og har måske lært at beatmix, hvis du har en læremester så spøg ham om han vil vurdere om du er klar til de danske diskoteker, hvis han så siger ja, så lav din egen optagelse også smid det ud til de forskellige diskoteker. det kan være rigtigt svært at få et fast spille sted hvis du ikke kender en i forvejen som arbejder på et diskotek. så derfor sig at du vil spille gratis en aften kan de lide det ringer de igen ellers bliver man fast dj. gør man ikke det så er det bare op på hesten igen man kunne også starte hos de mindre mobildiskoteker i landet og få noget erfaring, i et mobildiskotek er man som regel flere på job af gangen og hjælpes med at udføre jobbet. Jeg vil gerne hilse og sige det er ikke en billig hobby når man skal købe udstyr fordi kvalitet koster penge.

Skriv en kommentar:

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.