Home » Hobby

Hvordan bliver man bartender?

10 December 2008 13,472 views One Comment

At være bartender betyder som regel at tjene ekstra penge. At få lidt mere opmærksomhed fra det modsatte køn. At altid at kunne deltage i festen. Det betyder dog også, at du skal arbejde på nogle sene tidspunkter og ofte have med meget fulde mennesker at gøre.

Sådan bliver du bartender:

Lær dig selv hvordan du mikser de mest almindelige drinks og lær navnene på det mest brugte. Hvad der i de forskellige drinks, og hvad de hedder kan du ofte finde frem til, ved at studere andre barer eller restauranters menukort.

Tag et kursus som bartender. Der er masser af steder hvor du kan få lære de mest basale funktioner, som bartender. Det gør det nemmere at komme ind bag barer, hvis du har e papir på at du har taget et kursus.

Tjek dit lokalområde for ledige vikariater som bartender, eller som afrydder. Mange steder starter man som afrydder først – for derefter at blive bartender. Som afrydder kan du også nå at lære en masse af de ting, du skal vide, inden du bliver kastet om bag baren.

Når du så endelig er kommet om bag baren – lærer du rigtigt hvordan man bliver bartender. Du vil sandsynligvis skulle følge en, der allerede fungerer som bartender den første stykke tid. Men når du har kigget ham eller hende over skulderen nogle uger – kan du sagtens stå alene bag baren.

Og på sigt kan du jo så begynde at udvikle dine egne drinks.

En kommentar »

  • alex said:

    Synes det er nice. Man kan altid tage på kursus eler skole men i sidste ende, er det igennem “livets” skole at man bliver en rigtig god bartender 😉

Skriv en kommentar:

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.